Meteen naar de inhoud

Weer Amerika juli

Weer Amerika juli

Overzicht weer Amerika juli

Amerika: het weer in juli

De schoolvakanties zijn weer gestart en dat betekent dat het vrijwel overal in Amerika drukker is in juli. Zeker in Florida zijn de stranden, ondanks het regenseizoen overvol. De temperaturen kunnen flink oplopen in deze tijd van het jaar, tot in sommige gevallen onaangename waardes. Wellicht dat het beste weer in juli te vinden is in California, langs de Amerikaanse westkust.

Map weer Amerika juli
Aligator Everglades Florida

Weer Florida juli

Vanwege de schoolvakanties breekt er een drukke tijd aan met toeristen die hun vakantie in Miami Beach, Orlando of een van de andere plaatsen in Florida doorbrengen. Het weer in Florida in juli echter niet op zijn best. Deze maand bevindt zich in het regenseizoen en er is een kans om in een hurricane terecht te komen. Ondanks dat schijnt de zon wel veelvuldig. Het is zelfs heet te noemen met temperaturen van boven de 30 graden. In combinatie met een hoge luchtvochtigheid niet de beste omstandigheden voor een vakantie naar Florida in juli. Wil je zeker zijn van goed weer in deze (of een andere) regio, kijk dan eens op onze pagina met de beste reistijd voor Amerika.

Toptip

Probeer je reis buiten de Amerikaanse vakanties te plannen, niet alleen is het dan minder druk, de kosten voor verblijf en vluchten liggen ook nog eens een stuk lager. Mocht je niet anders kunnen, zorg dan dat je op tijd je hotels en vliegtickets boekt.

Weer New York juli

Met een temperatuur van gemiddeld 29 graden kan juli gezien worden als de warmste maand van het jaar voor New York. Veel inwoners van New York verlaten de stad dan om hun vakantie in The Hamptons door te brengen. Ondanks dat de stad bij tijd en wijlen wat broeierig aan kan voelen in juli, is het geen slechte periode om New York te bezoeken. Het vuurwerk op 4 juli (Independence Day) is spectaculair en een picknick in Central Park is zeker geen straf. Vergeet alleen je paraplu niet, want er valt regelmatig een bui in deze maand.

New York avond

Monterey

Weer California juli

Een rondreis door West-Amerika, waarin steden als San Diego, Los Angeles en San Francisco bezocht worden in combinatie met de prachtige natuur die California te bieden heeft is voor veel mensen een droom. Uiteraard hoop je tijdens een rondreis door het westen van Amerika op mooi weer, en die kans is in juli zeer groot. Temperaturen van in de twintig graden, de gehele dag zonneschijn en een verwaarloosbare kans op een regenbui. Mede vanwege het weer is juli dan ook een populaire maand om dit gedeelte van Amerika te bezoeken.

Wist je dat...

Voormalig presidenten en goede vrienden Thomas Jefferson en John Adams allebei stierven op 4 juli 1826, wat precies 50 jaar na het tekenen van de Onafhankelijkheidsverklaring was?

Weer Las Vegas en Grand Canyon juli

Het weer in Las Vegas in juli kan omschreven worden als warm, of beter gezegd als heet. De gemiddelde temperatuur ligt overdag boven de 40 graden! Zorg ervoor dat je hotel een zwembad heeft of blijf overdag in de casino’s. Een wandeling over de Strip is in juli alleen in de vroege ochtend of avond aan te raden. Ook bij de Grand Canyon is het warm, met een temperatuur van ruim boven de 30 graden. Bovendien is het ‘Monsoon’ seizoen van juli tot half september, met kans op een hevige bui. In combinatie met de flinke hoeveelheid toeristen is juli dus niet de beste maand voor een reis naar de Grand Canyon.

Valley of fire Nevada

Rondreizen Amerika

Feestdagen in juli

Nationale en lokale feestdagen
Fourth of July, Independence Day (jaarlijks op 4 juli).
Op deze officiële feestdag wordt de onafhankelijkheid van Engeland gevierd. Er worden veel evenementen georganiseerd, zoals parades en vuurwerkshows. Voor veel Amerikanen is dit het moment om een lang weekend vrij te zijn en erop uit te trekken. Lees meer over Independence Day op Publicholidays.com.

Benieuwd naar het weer in de omliggende maanden?