Meteen naar de inhoud

Over ons

Hier kun je lezen over het ontstaan van Zonnig op Reis en hoe je met ons in contact komt.

Waarom Zonnig op Reis?

Wij zijn Sjoerd en Maerle, woonachtig in Spanje, maar geboren en getogen in Nederland. Als enthousiaste reizigers hebben we het geluk gehad al heel wat landen in de wereld te mogen bezoeken. Hierbij proberen we er altijd voor te zorgen dat we een land bezoeken als de weersomstandigheden gunstig zijn. Maar wat is nu de beste reistijd voor een land of een specifieke regio? Deze vraag krijgen we ook heel vaak van andere reizigers. Om hier een duidelijk en overzichtelijk beeld van te geven, zijn we zonnigopreis.nl gestart.

Over ons Zion National Park klein
Over ons Burma

Contact

Niets is zo veranderlijk als het weer, dus het kan zomaar zijn dat je in het regenseizoen in Thailand prachtig weer hebt, terwijl het in de beste reisperiode ineens dagenlang regent. Op deze website proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van het weer, waarbij we ons gebaseerd hebben op de omstandigheden van de afgelopen jaren. Mocht je toch het idee hebben dat er iets niet klopt of heb je nog vragen? Laat het ons weten via info@zonnigopreis.nl

Wij zijn momenteel nog hard aan het werk om de informatie voor meer landen beschikbaar te maken. Mocht je benieuwd zijn naar een specifiek land, stuur ons gerust een mail.