Meteen naar de inhoud

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Sjoerd en Maerle, woonachtig in Spanje, maar geboren en getogen in Nederland. Als enthousiaste reizigers hebben we het geluk gehad al heel wat landen in de wereld te mogen bezoeken. Jarenlang met zijn tweeën en inmiddels ook met onze twee kinderen.
In onze voorbereidingen proberen we er altijd voor te zorgen dat we een land bezoeken als de weersomstandigheden gunstig zijn. Maar wat is nu de beste reistijd voor een land of een specifieke regio? Deze vraag krijgen we ook heel vaak van andere reizigers. Om hier een duidelijk en overzichtelijk beeld van te geven, zijn we zonnigopreis.nl gestart.

Vragen?

Niets is zo veranderlijk als het weer, dus het kan zomaar zijn dat je in het regenseizoen in Thailand prachtig weer hebt, terwijl het in de beste reisperiode ineens dagenlang regent. Op deze website proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van het weer, waarbij we ons gebaseerd hebben op de omstandigheden van de afgelopen jaren. Mocht je toch het idee hebben dat er iets niet klopt of heb je nog vragen? Laat het ons weten via info@zonnigopreis.nl.

Samenwerken?

Heb je interesse in een samenwerking met Zonnig op Reis, bijvoorbeeld door het schrijven van een gastblog, persreizen, het testen van producten of accommodaties, neem dan contact met ons op via info@zonnigopreis.nl. Samen kunnen we bekijken wat voor beiden de beste manier is.

Over ons Zion National Park klein

Volg ons


Voor onze reisfoto's, reistips, nieuwe blogs en meer kun je ons volgen op Facebook, Instagram en YouTube!