Weer Cambodja
juli

Weer Cambodja juli

Cambodja banner Angkor
Overzicht weer Cambodja juli
Map weer Cambodja juli

Cambodja: het weer in juliStrand Cambodja

Het weer in Cambodja in juli heeft ook weer flink wat neerslag in petto. Zeker richting het eind van de maand valt er een toename van buien te verwachten. Het regent vaak niet hele dagen onafgebroken in juli in Cambodja. Er zijn ook best wat dagen dat er zelfs helemaal geen regen valt. De gemiddelde temperatuur ligt iets lager dan in de afgelopen maanden. De hoge luchtvochtigheid zorgt er echter voor dat het nog altijd warm aanvoelt.
Cambodja-tempelcomplex

Cambodja

De tempels van Angkor Wat worden in het regenseizoen door heel wat minder toeristen bezocht. De relatieve rust bij de tempels kan wel verstoord worden door een plotselinge onweersbui. Dit zorgt wel weer voor spectaculaire foto’s, zeker bij Angkor Wat. Het noordoosten van Cambodja ziet wat meer regen dan de hoofdstad Phnom Penh. De omgeving van Ratanakiri kan dan ook weleens moeilijk bereisbaar zijn vanwege de neerslag. De meeste regen in Cambodja in juli valt aan de kust, dus een strandvakantie met zon en droog weer in Cambodja in juli zit er niet echt in. Ontdek snel de beste reisperiode voor Cambodja.

Toptip

Ben je gek op vis en zeevruchten? Ga dan eens overheerlijke gerechten proeven aan de kust of op één van de eilanden van Cambodja!

Feestdagen in Cambodja

In juli zijn er geen nationale feestdagen of grote evenementen in Cambodja.

Wist je dat...

Cambodja in het verleden vrijwel iedere keer een nieuwe naam kreeg als er een nieuwe regering gevormd werd?

Benieuwd naar het weer in de omliggende maanden?

 

JuniCambodjaAugustus