Meteen naar de inhoud

April

Waarheen op vakantie in april?

Op zoek naar een leuke bestemming voor je vakantie in april? Op deze pagina vind je een overzicht met landen waar je het beste reisweer in april kunt vinden. Het is in deze maand heerlijk, zonnig weer in Amerika, Argentinië, China, Costa RicaJapan, Jordanië, Malta, Marokko, Mexico, Portugal en Zuid-Afrika.

In sommige landen zijn er grote verschillen tussen de regio's. Hierdoor kun je soms alleen in een bepaald gebied rekenen op goed weer. Dit geldt in april onder andere voor Cuba, Nepal, Peru, Sri Lanka en Vietnam.

Benieuwd naar het weer in april in een specifiek land? Kijk dan eens in ons landenoverzicht. Voor het weer in een andere maand kun je terecht in ons maandoverzicht.

Waarheen op vakantie in april?

Op zoek naar een leuke bestemming voor je vakantie in april? Op deze pagina vind je een overzicht met landen waar je het beste reisweer in april kunt vinden.

Het is in deze maand heerlijk, zonnig weer in Amerika, Argentinië, China, Costa RicaJapan, Jordanië, Malta, Marokko, Mexico, Portugal en Zuid-Afrika.
In sommige landen zijn er grote verschillen tussen de regio's. Hierdoor kun je soms alleen in een bepaald gebied rekenen op goed weer. Dit geldt in april onder andere voor Cuba, Nepal, Peru, Sri Lanka en Vietnam.
Benieuwd naar het weer in april in een specifiek land? Kijk dan eens in ons landenoverzicht. Voor het weer in een andere maand kun je terecht in ons maandoverzicht.

Amerika

In april is het lente in Amerika en dat betekent in een groot deel van het land prachtig weer met aangename temperaturen. In New York kan er soms een bui vallen.

Het Amerikaanse weer in april

Argentinië

Ben je op zoek naar een bestemming voor een verre reis in april? Dan is Argentinië echt een aanrader. April is namelijk een van de beste reismaanden voor dit uitgestrekte land.

Het Argentijnse weer in april

China

Als je een rondreis door China wilt maken, dan is april een van de beste maanden hiervoor. Het is op de meeste plaatsen niet te koud of te warm en nog vrij droog.

Het Chinese weer in april

Costa Rica

April leent zich uitstekend voor een rondreis door Costa Rica. In alle delen van het land is het deze maand nog mooi weer. Hierna zal het regenseizoen beginnen.

Het Costa Ricaanse weer in april

Cuba (West)

Net voordat het regenseizoen van start gaat kun je in april nog genieten van mooi weer in het westelijke deel van Cuba. In het oosten is het deze maand al wat natter.

Het Cubaanse weer in april

Japan

Voor Japan is april een van de beste maanden om dit land te bezoeken. Het is lente en in grote delen van Japan kun je de prachtige kersenbloesem bewonderen.

Het Japanse weer in april

Jordanië

Het is fantastisch weer in Jordanië in april. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een bestemming om flink wat cultuur te snuiven dan zit je hier zeker goed deze maand!

Het Jordaanse weer in april

Malta

Wil je graag op wandel, fiets of cultuurvakantie in Europa en ook de zon zien? Dan is Malta een goede optie in april. De meeste dagen zijn zonnig en warm.

Het Maltese weer in april

Marokko

Marokko is een bestemming met goed weer in april. De kou en regen zijn grotendeels verdwenen uit het noorden en bovendien is de extreme hitte nog niet gearriveerd.

Het Marokkaanse weer in april

YourWay2GO_728x90

YourWay2GO-300x250

Mexico

De lente is een fantastisch seizoen voor een reis naar Mexico. In april is het prachtig weer in grote delen van Mexico. De temperaturen beginnen al wel wat op te lopen.

Het Mexicaanse weer in april

Nepal (Himalaya en Kathmandu)

In de Himalaya en de Kathmandu vallei kan het weer haast niet beter dan in april. Het is zonnig, droog en meestal nog niet te warm. In het zuiden is het eigenlijk te heet

Het Nepalese weer in april

Peru (West-kustregio)

In april is het stralend weer in west-Peru, perfect om te gaan sandboarden bij Huacachina dus. De Andes ziet na half april minder regen, maar de Amazone blijft nat.

Het Peruaanse weer in april

Portugal

Wil je de zon opzoeken in april maar wil je niet te ver weg? Portugal is een goede optie. In vrijwel het hele land vind je veelal zonnige dagen om te genieten van je vakantie.

Het Portugese weer in april

Sri Lanka (Noordoost)

Noordoost-Sri Lanka is ideaal voor een reis in april. Wil je ook naar Colombo en omgeving, dan raden wij aan om daar te starten, want de kans op regen neemt hier toe.

Het Sri Lankaanse weer in april

Vietnam (Centraal)

April is qua weer één van de beste maanden in Centraal-Vietnam. Er valt weinig regen en de zon schijnt veelvuldig. In het zuiden en noorden neemt de kans op neerslag toe.

Het Vietnamese weer in april

Zuid-Afrika

Het weer in april in Zuid-Afrika is eigenlijk overal prima. De regenval in het oosten neemt steeds meer af en het regenseizoen in het westen laat nog even op zich wachten.

Het Zuid-Afrikaanse weer in april